En bukett blommor efter städet?


NÅGOT UTÖVER DET VANLIGA, FÖR VÅRA KUNDER
Vi på Adelöf Städ & Service vill erbjuda våra kunder något alldeles extra. Därför har vi i samarbete med Floroteket Handelsträdgård i Hullaryd, tagit fram ett erbjudande endast för dig som är kund hos oss.
Vi hoppas att vårt nya erbjudande kommer ge dig som viktig kund till oss – både mervärde, men också lite extra glädje i vardagen.


BLOMMOR, PÅ DINA VILLKOR
Vi erbjuder just nu samtliga av våra kunder att få färska blommor hem, i samband med städning. En bukett i säsongens härliga kulörer, som ställs fram efter att vår duktiga personal är klara med städningen. Du kan välja hur ofta du vill ha buketterna levererade. Varje, varannan, eller var fjärde vecka.

ALLT SAMLAT PÅ DIN FAKTURA FRÅN OSS
Inget krångel med extra fakturor, eller inbetalningar. Skulle du vilja beställa buketter behöver du inte göra någonting mer än att informera oss om önskat intervall. Kostnaden för tjänsten läggs på din vanliga faktura från oss, och du behöver inte tänka på någonting annat. Vi sköter beställning till floristen, och leveransen hem till dig.

Priser & Alternativ
Leverans:
VAR FJÄRDE VECKA 270 KR/MÅN
Vi levererar en vacker bukett blommor till dig var fjärde vecka. Summan om 270kr läggs på din månadsfaktura från oss.

VARANNAN VECKA 540 KR/MÅN
Vi levererar en vacker bukett blommor till dig varannan vecka. Summan om 540kr läggs på din månadsfaktura från oss.

VARJE VECKA 1080 KR/MÅN
Vi levererar en vacker bukett blommor till dig varje vecka. Summan om 1080kr läggs på din månadsfaktura från oss.

BESTÄLLNING ELLER FRÅGOR
För beställning, eller övriga frågor, når du oss på Adelöf Städ & Service precis som vanligt via telefon och mejl, mån-fre 08-16

0140 37 51 45 • info@adelofstad.se